Expertendag: Topteams bouwen en houden

Georganiseerd door
Flanders DC

Een organisatie is maar zo goed als de mensen die er werken. Dat weet jij als ondernemer uit de creatieve sector maar al te best. Maar hoe krijg je de juiste mensen — medewerkers of freelancers — op de juiste plek? En vooral: hoe hou je ze daar? Hoe zorg je voor voldoende diversiteit binnen je team? Hoe verzoen je je eigen creatieve rol met die van leidinggevende? En ben je eigenlijk wel een goeie leider? Veranderingen doorvoeren is lastig, hoe pak je dat best aan? En hoe voorkom je burn-out? Om al je vragen rond dit thema te tackelen organiseren we op dinsdag 8 december een Expertendag, specifiek voor de creatieve sector.

Hoe?

Een heel arsenaal aan doorgewinterde specialisten zit klaar om de thema's waar jij van wakker ligt onder de loep te nemen. In kleine groepjes wissel je op een sofa met hen van gedachten. Je kan ook een persoonlijk gesprek met een aantal van de experts reserveren. ’s Middags schuiven we allemaal samen aan voor de lunch.

Concreet

e kiest zelf bij welke sprekers je graag in een klein groepje op de sofa plaatsneemt. Je kan ook aangeven of je graag een 1-op-1 gesprek hebt en zo ja, welke experts je voorkeur wegdragen. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde dagplanning, maximaal rekening houdende met je voorkeuren, zodat je zoveel mogelijk uit deze dag kan halen.

Een ticket kost 60 euro excl. btw, lunchbuffet en afsluitende drink inbegrepen.

Blijf je graag op de hoogte, laat dan je contactgegevens achter in dit formulier. We geven je dan als eerste een seintje als de inschrijvingen van start gaan. 

Voor wie?

Voorwaarde voor inschrijving: Dit is een event voor groeiende en mature ondernemingen: we verwachten dat je minstens drie jaar actief bent en medewerkers hebt.

Datum

8 december 2020

10:00

Locatie

Handelsbeurs
Kouter 29

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

60 euro (excl. btw)

Andere activiteiten