Faalfolie @Co.Station Gent

De angst om te falen houdt heel wat mensen tegen om hun droom te realiseren. Ondernemen is inderdaad durven, je nek uitsteken. En fouten maken hoort daar nu eenmaal bij. Dat betekent niet dat je moet stoppen. Integendeel, de grootste lessen komen net van je fouten. Zelfs de meest succesvolle ondernemers of organisaties hebben de bal wel eens misgeslagen. Een ondernemersverhaal is ook maar zelden een rechte lijn naar omhoog.

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten een drietal ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Als afsluiter kunnen we napraten over ups en downs tijdens een gezellige borrel.

Sprekers

  • Mark Willems, de stichter van Tsjing, een app die het horecalandschap grondig zou veranderen. Torenhoge ambities konden echter niet vermijden dat het project genekt werd door onvoldoende kapitaal, de wetgeving rond de witte kassa en buitenlandse concurrentie. Gesterkt door deze ervaring lanceerde Mark nadien een marktplaats voor freelancers.
  • Charlotte Claes, een sportieve jonge vrouw, raakte na een ongeval verlamd. Ondanks deze zware fysieke beperking wil ze er het beste van maken en is ze permanent op zoek naar nieuwe activiteiten waarmee ze zichzelf kan uitdagen. Haar motto: whatever happens, you can still achieve.
  • Karel Crombecq lanceerde twee computer games. Ondanks positieve reviews en enthousiaste testers werd er te weinig verkocht om break-even te zijn. Zo gaat dat in de onvoorspelbare en zeer competitieve gamewereld. Maar Karel geeft niet op en weet hij nu zijn kansen beter te benutten.

Deze Faalfolie is helemaal gratis, registratie is wel verplicht!

Datum

18 februari 2020

19:00

Locatie

Co.Station Gent
Oktrooiplein 1

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Startups.be

Prijs

gratis

Andere activiteiten