Failing Forward: Faalfolie Gent

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

De Faalfolie avond bestaat uit een drietal getuigenissen van lokale ondernemers en de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje.

Programma

  • 19u: Welkom & registratie
  • 19u30: Magali De Reu + Q&A

De opportuniteiten zijn Magali De Reu nooit in de schoot geworpen omdat ze leeft met het Asperger Syndroom. Hierdoor heeft ze een echte strijdersmentaliteit gekweekt. Na haar ontslag als copywriter werd Magali aangeraden om iets anders te gaan doen. Maar schrijven is haar passie en ze hield voet bij stuk. Intussen groeide ze als copywriter, blogger, storyteller en spreker voor de tech/startup gemeenschap uit tot een gevestigde waarde in medialand.

  • 20u: Jakob Lorré + Q&A

Jakob Lorré richtte in 2012 SEEQ op, om complexe zaken eenvoudig weer te geven in korte animatiefilmpjes. De start-up kende een razendsnelle groei. In 2016 werd ze herdoopt tot Well Played. Het accent kwam te liggen op een meer planmatige ondersteuning van de communicatie van haar klanten. Maar Well Played kwam in een storm terecht, en Jakob heeft eraan gedacht om een punt te zetten achter het verhaal.

  • 20u30: Julie Stampaert + Q&A

Julie’s House is met haar artisanale taarten en gebakjes één van de hotspots in Gent. Een mooi voorbeeld van een succesvolle onderneming ontstaan uit pure passie, en met een gezonde ambitie. Julie komt ons vertellen dat de dagelijkse realiteit van een horeca ondernemer niet altijd even zoet smaakt. Dit weerhoudt haar niet om obstakels om te zetten in opportuniteiten en constant verder te groeien.

  • 21u: Netwerken & drink
Datum

7 februari 2019

19:00 - 22:00

Locatie

Illie Mangaro
Dok - Noord 7

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Failing Forward, Gentrepreneur, De Startersfabriek

Prijs

gratis

Andere activiteiten