Failing Forward: Faalfolie Leuven

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

De Faalfolie avond bestaat uit een drietal faalverhalen en de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje.

Programma

  • 19:00: Welkom & registratie
  • 19:30: Drie ondernemers getuigen openhartig over de hoogtes en laagtes van hun ondernemerstraject

Ilse Organe heeft na 15 jaar top ervaringen en een mooie leercurve bij achtereenvolgens Telenet, Manpower en G4S de knoop doorgehakt om zelf te gaan ondernemen, onder de naam Organdipity. Met het terug op de rails zetten van Würst in Leuven als eerste uitdaging heeft Ilse al onmiddellijk een flinke opdoffer gekend. Maar dit kon haar niet van de wijs brengen. Nu is ze aan de slag als freelancer voor de Persgroep en ze heeft een aantal andere projecten “op het vuur”.

Bram Kerkhofs is een talentvolle meubel ontwerper met een grote passie voor wiskundige systemen, duurzame materialen, kwaliteit en puurheid. Hij geniet met zijn ontwerpen een ruime nationale en internationale erkenning. Vorig jaar stak hij de wandelzaal van het Leuvense stadhuis in een nieuw kleedje met twee monumentale luchters. Bram komt ons vertellen wat hem als creatieve ondernemer ’s nachts wakker houdt.

Carla Van Corenland richtte in 2008 Fisc@dvies op samen met een partner. Al gauw bleken hun ambitieniveaus verschillend. Op 2014 heeft Carla haar bedrijfspartner uitgekocht om alleen door te gaan. Dit gaf haar de ruimte om de klanten nieuwe toegevoegde waarde te leveren dankzij een radicale digitalisering van het kantoor. Maar ze had de bereidheid van de klanten om hiervoor een meerprijs te betalen en de kwaliteit van de beschikbare software onderschat. Maar vier jaar later heeft haar bedrijf – na heel wat zweet, bloed en tranen – met een up to date team en een nieuw business model een mooi voordeel op zijn concurrenten.

  • 21:00: Netwerken & drink
Datum

21 februari 2019

19:00

Locatie

OPEK
Vaartkom 4

3000 Leuven, België

Toon op Google Maps

Organisator

Failing Forward

Prijs

gratis

Andere activiteiten