Failing Forward: Faalfolie in Leuven

Op 24 maart slaan Failing Forward en Ekonomika Alumni for Entrepreneurship de handen in elkaar om drie boeiende ondernemers zonder schroom te laten getuigen over hun veerkracht en over het leergeld dat ze tijdens hun – intussen succesvol – ondernemersparcours betaalden.

De angst om te falen houdt heel wat mensen tegen om hun droom te realiseren. Ondernemen is inderdaad durven, je nek uitsteken. En fouten maken hoort daar nu eenmaal bij. Zelfs de meest succesvolle ondernemers of organisaties slaan wel eens de bal mis. Een ondernemersverhaal is ook maar zelden een rechte lijn naar omhoog.

Sprekers

  • Eline Blanchaert is sales director van Klingele Chocolade dat innovatieve fairtrade and suikervrije chocolade uitvoert naar meer dan 40 landen. Dit leverde hen in 2017 de erkenning van de 'Leeuw van de Export'. Ooit ging het er anders aan toe. Het bedrijf kroop door het oog van de naald nadat het 15 jaar geleden zijn markt zag instorten.
  • Kurt Tuypens is als mede-oprichter van WAVE agency een bekend marketeer en communicator in de sport- en muziekwereld. Voorheen stond hij aan de wieg van Zamante, dat de torenhoge ambitie had om het Facebook te worden voor iedereen die actief met voetbal bezig is. Waarom dit platform na meer dan 6 jaar verdween van het internet verdween vernemen jullie op 24 maart.
  • Isabelle Dumortier, de vrouw achter de vorig jaar stopgezette Tutu Shop, is beginnen ondernemen op haar 18de. Ze houdt van niches en heeft zo ooit ook een webshop voor pilootartikelen opgezet. Het leergeld dat ze als ondernemer heeft betaald stelt ze nu als consultant ten dienste van andere ondernemers.

Programma

  • 18u — 18u30: Welkom en registratie
  • 18u30 — 19u30: Drie ondernemers getuigen over hun vallen en opstaan
  • 19u30 — 20u15: Panelgesprek gemodereerd door Luc Blyaert
  • 20u15 — 21u30: Drankje en hapje
Datum

24 maart 2020

18:00

Locatie

MC - SQUARE Leuven
Philipssite 5

3001 Leuven, België

Toon op Google Maps

Organisator

Failing Forward

Prijs

gratis

Andere activiteiten