Failing Forward, vallen en opstaan in de cultuursector

Niettemin kunnen fouten een zware impact hebben voor jou of je onderneming. Een faillissement wil je uiteraard vermijden. Op deze avond gaan Cultuurloket, Dyzo en Startups.be dieper in op de administratieve en juridische gevolgen bij een dreigende faling. Hoe pak je dat aan? Waar kan je terecht? Wie kan je helpen? 

De angst om te falen houdt heel wat mensen tegen om hun droom te realiseren. Ondernemen is inderdaad durven, je nek uitsteken. En falen hoort daar nu eenmaal bij. Dat betekent niet dat je moet stoppen. Integendeel, de grootste lessen komen net van je fouten. Zelfs de meest succesvolle ondernemers of organisaties hebben de bal wel eens misgeslagen. De weg naar succes verloopt maar zelden in een rechte lijn.

Programma

  • 19u30: Onthaal
  • 20u: Falen en mislukken. Wat is het juridisch en administratief? Waar kan je hulp krijgen?
  • 20u30: Mike Naert is sinds 2003 oprichter en algemeen en artistiek directeur van Het Depot in Leuven. Maar in zijn professionele carrière heeft hij al heel wat waters doorzwommen. Hij was aan de slag bij Atrecordings, was manager van verschillende bands en is actief geweest in de reclamewereld.
  • 21u: Thomas Odeurs is vandaag coach van culturele ondernemers bij AmuseeVous. Met Nectar for Art stampt hij een nieuw type kunsthandel uit de grond. In het verleden was hij betrokken bij verschillende startups in de creatieve economie en bij de oprichting van CityDepot, een radicale vernieuwer in de logistieke sector met focus op 'groene' stadsdistributie.
  • 21u30: ups and downs borrel

Deze sessie is gratis, maar we vragen je om hier in te schrijven. 

Datum

12 november 2019

19:30

Locatie

Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK)
Vaartkom 4

3000 Leuven, België

Toon op Google Maps

Organisator

Cultuurloket en Dyzo

Prijs

gratis

Andere activiteiten