SOLD OUT Fashion Talks

Georganiseerd door
Flanders DC

Fashion Talks is ondertussen aan haar vierde editie toe en versterkt graag haar reputatie als dé conferentie die een blik gunt achter de schermen van een van de meest tot de verbeelding sprekende sectoren. Noteer alvast donderdag 21 november in je agenda voor een dag vol inspirerende talks van lokale en internationale sprekers, netwerkmogelijkheden en ‘s avonds de derde editie van de Belgian Fashion Awards. 

We bouwen bij Flanders DC momenteel aan een sterk onstage en off stage programma voor Fashion Talks om je naar huis te sturen met hernieuwde energie en een hoop ideeën om je business naar een volgend niveau te brengen. Bouw je eigen programma op uit key talks, break-out sessies en netwerkmomenten.

We sluiten Fashion Talks opnieuw af met de derde editie van de Belgian Fashion Awards. Georganiseerd door Flanders DC, WBDM, MAD Brussels en Knack/Le Vif Weekend.

Hou de Fashion Talks-website en het Facebook-event in de gaten voor sprekerupdates.

Combineer met Creative Ville

Heb je zin in twéé dagen vol inspiratie en networking? Dit jaar zal Fashion Talks achtereenvolgens en op dezelfde locatie georganiseerd worden als Creative Ville, een inspiratie- en netwerkconferentie voor iedereen uit de creatieve sector. Creative Ville vindt plaats op vrijdag 22 november, dus een dag na Fashion Talks. Beide georganiseerd door Flanders DC, in een unieke historische locatie in het stadscentrum: de vernieuwde Handelsbeurs in Antwerpen!

Meer weten over Creative Ville? Bezoek de website!

Hou het Facebook-event in de gaten voor sprekerupdates. Koop nu je combiticket!

Datum

21 november 2019

13:00

Locatie

Handelsbeurs
Twaalfmaandenstraat

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

99 - 159 euro

Andere activiteiten