Fashion Webinar: Werken met een ERP-softwaresysteem

Georganiseerd door
Flanders DC

Voor wie bij het lezen van deze titel het in Keulen hoort donderen, geen probleem, lees even verder. Een ERP-systeem is een softwaresysteem dat de hele supply chain van je modebedrijf in kaart brengt, zodat jij deze keten beter kan opvolgen en monitoren. Wanneer is een modebedrijf toe aan een ERP-systeem? Wat zijn de voordelen en mogelijkheden? Ontdek het tijdens dit gratis webinar op 20 juni.

Design, verkoop, inkoop, facturatie, drop shipments,… een ERP-systeem is niet zomaar een softwaresysteem. Voor veel modebedrijven betekent het een opportuniteit om je bedrijf op te schalen en om de achterliggende processen te verbeteren en te koppelen. Bij goed gebruik is het de draaischijf van je modebedrijf én zal het je efficiëntie drastisch verhogen. Tijdens dit webinar leer je wat een ERP-systeem allemaal kan en wanneer het interessant kan zijn om het te implementeren. Aan de hand van het cloud based ERP-platform Itsperfect met onder meer een B2B-webshop, een B2C-Shopifykoppeling en een retailmodule ontdek je de mogelijkheden van een ERP-systeem.

Sprekers

Olaf Van der Male is medeoprichter van B-Style, een internationale sales, marketing en consultancy organisatie die onder meer voor The Makers werkt. Daarnaast is hij business developer en internationaal adviseur voor het platform Itsperfect. Vanuit zijn mode- en ondernemerschapsachtergrond is hij dus de ideale spreker voor dit webinar.

Geert Anckaert is CEO van Anckaert Confectie nv, een tweede generatie familiebedrijf dat het baby- en  kinderkledingmerk GYMP ontwerp, produceert en verdeelt over ongeveer 400 speciaalzaken in Europa. Hij is van opleiding ingenieur computer­wetenschappen en van daaruit ook IT-consultant met ervaring in de implementatie van ERP-systemen, ook in andere sectoren dan fashion. Hij kan getuigen over zijn recente zoektocht naar een nieuw ERP-systeem en de implementatie ervan.

Voor wie?

Voor modeondernemingen die hun supply chain willen automatiseren, vereenvoudigen en controleren.

Praktisch

  • 20 juni 2022, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor modeondernemers​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Ga naar het LinkedInevent en Facebookevent.

Datum

20 juni 2022

10:00 - 11:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten