FINMIX panel - Circulaire Economie

Ben je een onderneming of ondernemer met innovatieve uitdagingen en stevige groeiambities? Zit “reduce, reuse, recycle” ook in jouw activiteit verweven? En ben je ook op zoek naar de juiste bedrijfsfinanciering. Met FINMIX biedt VLAIO je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix.

Denk jij erover om alles na gebruik te recyclen, te herstellen en opnieuw te gebruiken of als energiebron in te zetten voor een andere onderneming? En ben je voor de verdere groei van je start-up of scale-up op zoek naar financiering? Dan is deelnemen aan een FINMIX panelsessie misschien wel iets voor jou.

Het panel bestaat uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers en crowdfundingplatformen. Doorheen het volledige traject wordt de confidentialiteit van je plannen gewaarborgd.

Deze thematische FINMIX panelsessie staat open voor ondernemingen actief in de circulaire economie. Zowel (potentiële) starters als ambitieuze groeiers die op zoek zijn naar alternatieve financiering kunnen zich kandidaat stellen. 

Waarom is FINMIX interessant?

  • Begeleiding bij de opmaak van een realistisch en zo volledig mogelijk business- en financieel plan waarbij ook je financieringsbehoefte in kaart wordt gebracht
  • Beoordeling van de haalbaarheid van je plan door experten 
  • Financieringsadvies door het expertenpanel om een optimale financieringsmix samen te stellen
  • Aftoetsen van potentiële overheidsmaatregelen
  • Opvolging bij de implementatie van het advies

Kortom, met je deelname aan FINMIX verkort jouw zoektocht naar bedrijfsfinanciering.

Welke ondernemingsplannen precies in aanmerking komen en hoe zo'n FINMIXtraject er precies uitziet, kan je op deze pagina best even in detail nalezen, vooraleer je je aanmeldt.

Datum

24 maart 2022

10:00

Locatie

VAC Antwerpen
Lange Kievitstraat 113

2018 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Prijs

gratis

Andere activiteiten