FLYSE x Techmag

Flyse is helemaal klaar om je dit jaar weer te verrassen met tal van evenementen rond ondernemerschap. Daarom zetten we het nieuwe academiejaar direct goed in met een knaller, onze kick-off: FLYSE x Techmag op 23 oktober in Gent. 

Je kan je verwachten aan een panelgesprek met 4 Vlaamse topondernemers. Aangezien we de spanning er toch wat in willen houden, maken we niet direct alle sprekers bekend. Dit zal gebeuren in de loop van volgende week. Benieuwd? Hou dan zeker deze Facebookpagina in de gaten!

Wat we wel al kunnen prijsgeven, is dat het evenement gebeurt in samenwerking met Techmag, een Youtube kanaal waarin wekelijks boeiende ondernemers worden geïnterviewd door Magali De Reu. Zij zal onze gastvrouw bij deze avond. 

Voor én na de lezing kan je zoals altijd gezellig bijpraten en genieten van een hapje en drankje aan studentenprijzen. Daar kan je ook kennis maken met het nieuwe bestuur van FLYSE, de agenda van het komende academiejaar ontdekken of netwerken met onze sprekers.

Het is niet nodig om lid te zijn van FLYSE om dit evenement bij te wonen, maar lid worden kan op al onze events en is volledig gratis. Word FLYSE member voor of na deze lezing, ontvang jouw lidkaart en geniet van de vele voordelen!

Tickets zijn gratis maar reserveren is verplicht. 

Datum

23 oktober 2019

19:00

Locatie

Auditorium Quetelet
Tweekerkenstraat 2

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

FLYSE

Prijs

gratis

Andere activiteiten