VOLZET Follow-up sessie: Klantenprospectie via LinkedIn

Georganiseerd door
Flanders DC

Netwerkevents, toevallige ontmoetingen zijn de laatste weken volledig weggevallen. Bedrijven liggen stil, opdrachten worden uitgesteld. Misschien wel een goed moment om je digitale klantenprospectie of social selling op punt te zetten.

Deze follow-up sessie is volledig volzet.

Dit is een interactieve sessie die volgt op het webinar ‘Klantenprospectie via LinkedIn’. Om deel te nemen aan deze sessie volg of herbekijk je eerst het webinar ‘Klantenprospectie via LinkedIn’ en ben je ook al aan de slag gegaan met de tips. 

Dit is een 100% interactieve sessie, de inhoud wordt bepaald door vragen van de deelnemers.  Tijdens deze sessie via Google Meet krijg je persoonlijke feedback op je social selling initiatieven en de kans om uitgebreid vragen te stellen. Bereid dus zeker enkele vragen voor en zorg dat je je LinkedIn-profiel hebt openstaan, zodat je eventueel je scherm kan delen. 

Voor deze follow-up sessie is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar de Google Meet. Vergeet de sessie zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Ricardo Ghekiere is head of growth bij Upthrust en co-auteur van het boek LinkedIn Content Marketing: How to generate high-quality B2B leads on LinkedIn without cold messaging and ads. Sinds 2016 heeft hij zich gespecialiseerd in LinkedIn, waar hij al meer dan 11 miljoen organische views haalde.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die B2B-diensten aanbieden en die LinkedIn willen inzetten voor digitale klantenprospectie. Om deze follow-up sessie te volgen, dien je eerst het webinar ‘Klantenprospectie via LinkedIn’ gevolgd of bekeken hebben.

Praktisch

  • 14 mei, 10u — 11u30
  • Q&A
  • Max. 15 deelnemers
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Voor creatieve ondernemers die B2B-diensten aanbieden en die LinkedIn willen inzetten voor digitale klantenprospectie.

 

Datum

14 mei 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten