VOLZET Follow-up sessie: Optimaliseer je webshop

Georganiseerd door
Flanders DC

Online verkoop zit als gevolg van de coronamaatregelen in de lift. E-commerce wordt steeds belangrijker, ook voor ondernemers uit de creatieve sector. Tijdens deze interactieve follow-up sessie krijg je persoonlijke feedback op jouw e-shop, om er zo nog meer uit te halen.

Deze follow-up sessie is volledig volzet. 

Dit is een interactieve sessie die volgt na het webinar ‘Optimaliseer je webshop’. Om deel te nemen aan deze sessie volg of herbekijk je eerst het webinar ‘Optimaliseer je webshop’ en ben je ook al aan de slag gegaan met de tips.

Dit is een 100% interactieve sessie, de inhoud wordt bepaald door vragen van de deelnemers. Tijdens deze sessie via Google Meet krijg je persoonlijke feedback op je webshop en de kans om uitgebreid vragen te stellen. Bereid dus zeker enkele vragen voor en zorg dat je webshop openstaat, zodat je je scherm kan delen.

Voor deze follow-up sessie is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar de Google Meet. Vergeet de sessie zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Maarten Deboo richtte acht jaar geleden de Belgische afdeling van e-commerce agency Baldwin op. De missie van Baldwin is om design, fotografie, development en marketing te verenigen en zo optimale webshops te creëren. Als doorwinterde e-commerce coach zal Maarten je moeiteloos door dit proces helpen.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die al verkopen gerealiseerd hebben via hun webshop of online marketplace en die het webinar ‘Optimaliseer je webshop’ gevolgd of bekeken hebben. Je hebt nog enkele concrete vragen om je webshop te optimaliseren.

Praktisch

  • 12 mei, 10u — 11u
  • Interactieve sessie
  • Max. 15 deelnemers
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Voor creatieve ondernemers die al verkopen gerealiseerd hebben via hun webshop of online marketplace en die het webinar ‘Optimaliseer je webshop’ bekeken hebben.

 

Datum

12 mei 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten