Webinar: Francq Colors Color Trend Autumn-Winter 21/22

Op 2 juni 2020 om 14u presenteert Francq Colors het nieuwste trendrapport tijdens een online webinar! Tijdens een boeiende audiovisuele presentatie neemt trendwatcher Hilde Francq u mee doorheen de belangrijkste lifestyle trends, kleuren, materialen, patronen en texturen voor Herfst-Winter 2021/2022.

In deze tijden met door de regering terecht opgelegde Covid-19 maatregelen is het belangrijk dat we als ondernemers en bedrijven onze focus op de toekomst niet verliezen. Een ding is zeker: er komt een tijd dat de maatregelen achter de rug zullen zijn en dat onze collecties, producten of diensten zo aantrekkelijk en trendy mogelijk terug in de markt zullen moeten staan om onze toekomstige groei opnieuw te kunnen verzekeren.

Omdat het Milanese Salone del Mobile is afgezegd, krijgt u een exclusieve blik op wat de gemiste highlights van de belangrijkste jaarlijkse designbeurs. Daarnaast heeft Hilde Francq het over ontwikkelingen en trends ten gevolge van de huidige Covid19-crisis. 

Programma

  • Wat had u kunnen zien op de meubelbeurs in Milaan?
  • Trends in de post-Covid19-wereld
  • Trend seminarie herfst-winter 2021/2022

Pakketten

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden biedt Francq Colors 2 mogelijkheden aan:

  • Deelname Color Trend Webinar 
  • Bundelpakket: deelname Color Trend Webinar + de digitale versie (PDF) van de meubelbeurs in Milaan + de trends in de post-covid-wereld + het Color Trend Report herfst/winter 2021/2022 met alle relevante Pantone, TCX, LAB, CMYK , RGB en TCX codes

Na inschrijving ontvangt u van Francq Colors alle gegevens die u toelaten om op een eenvoudige manier deel te nemen aan het Color Trend Webinar Herfst/Winter 2021-2022.

Hetzelfde webinar vindt ook plaats op 11 juni in het Engels. 

Datum

2 juni 2020

14:00

Organisator

Francq Colors

Prijs

84,70 — 877,25 euro

Andere activiteiten