Future of Materials

Het derde event van Design & engineering wordt georganiseerd in Kortrijk. Iedereen met een interesse in bouwkunde, productdesign en innovatie is welkom. Het doel van Design & engineering is om mensen van verschillende achtergronden en ervaring met een passie voor technologie samen te brengen. Voor en na de sprekers is ruimte om je netwerk te verbreden.

Sprekers

  • Manuel Kretzer is de grondlegger van responsive design. Deze hoogleraar focust zich op het idee van softe en dynamische architectuur met aandacht voor nieuwe (slimme) materiële uitvoeringen. In dit gesprek gaat hij dieper in op zijn visie over geavanceerde productietechnieken. Lees meer over het werk van Manuel Kretzer op materiability.com en responsivedesign.de.
  • De tweede spreker is Matthieu Libeert. Hij is een jonge ondernemer en een wereldautoriteit in het ontwerpen en maken van carbonprototypes en -producten. Vijf jaar geleden startte hij zijn YouTube-kanaal waar hij tutorials plaatste. Dit medium is ondertussen een groot succes met bijna 35.000 volgers. Meer lezen doe je hier.
Datum

14 februari 2018

19:30

Organisator

Design & engineering

Prijs

gratis

Andere activiteiten