Na de studies, nu de actie! We need you op Gamedia!

Georganiseerd door
Flanders DC

Sven Gatz, minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel & Philippe Muyters, minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport nodigen jou persoonlijk uit voor Gamedia, een gezamenlijk event voor de game- en mediasector, op 27 juni 2017.

De studies zijn gemaakt. We kennen de aanbevelingen voor de game- en mediasector. Maar hoe zetten we dit om in concrete acties? Ministers Gatz en Muyters willen graag jouw ideeën hierover en met jou in debat gaan.

Op de Expert Expo ga je naar buiten met antwoorden op jouw vragen rond financiering, internationalisering, innovatie & onderzoek, samenwerking met andere sectoren en het groeien van je onderneming. En in onze Dating Lounge kan je speeddaten met potentiële klanten of partners uit de andere sector.

What’s in it for you?

  • Je kan beleidsacties mee vormgeven en rechtstreeks met de betrokken ministers in dialoog gaan.

  • Je vindt informatie op jouw maat rond ondersteuning van de groei van je onderneming.

  • Je vindt er potentiële klanten of partners uit de andere sector.

Programma

  • 14u30 – 15u00: Onthaal
  • 15u00 – 16u00: Aanbevelingen omzetten in concrete acties: brainstorm
  • 16u00 – 17u00: Debat over de acties: panelgesprek
  • 17u00 – 19u00: Speeddating & networking in onze Dating Lounge

Doorlopend: Expert Expo met specialisten van ondermeer Flanders Investment & Trade, Agentschap Innoveren & Ondernemen, de Innovatiecentra, IMEC, VRT, Flanders DC…

Gamedia is een initiatief van Sven Gatz, minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel & Philippe Muyters, minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport. In samenwerking met Flanders DC, Flega, IMEC, Innovatiecentra, Medianet en VRT.