gamescom 2018

Georganiseerd door
Flanders DC

gamescom is zowat de grootste consumentenbeurs voor gaming in Europa. Het is een internationale samenkomst van bedrijven uit de entertainmentindustrie en gamingcommunity. Flanders DC trekt samen met FLEGA, Walga, Screen Brussels, Startups.be en FIT van 21 tot 25 augustus 2018 naar Keulen in het gezelschap van 21 Belgische gamebedrijven. Ze presenteren het nieuwste uit hun studio's aan het internationale gamingpubliek.

Op het programma staan presentaties, netwerking, deals, persvoorstellingen en op 21 augustus is er het Belgian Beer Café voor alle Belgische gamestudio's. 

Dit zijn de 21 Belgische gamestudio's die een stand zullen hebben in de business area, Hall 4.1 - Aisle B - 050: Graphine, Leap Forward, 1UP Conference, God As A Cucumber, LuGus Studios, Fishing Cactus, Black Land Studio, Rablo Games,  Apocalypse Hunters, Adshot, Fire Falcom, Slideenjoy, DAE Studio's NV, Preview Labs, Gameeleon, Bazookas, App Tweak, Belgian Games, Studio Waterzooi, Luca School of Arts, Technobel, Triseum.

Bekijk hier de trailer van gamescom 2018.

Datum

21 augustus tot 25 augustus 2018

Locatie

Cologne Exhibition Centre
Messeplatz 1

50679 Köln, Duitsland

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

Andere activiteiten