Grab em by the planet! (en meer over duurzaam ondernemen)

De lijst met vragen voor startende ondernemers is overweldigend, maar op dit evenement hebben we het over een meer overkoepelende vraag: 'Hoe kan je bewust ondernemen, met mens en maatschappij in het achterhoofd?' 

Verschillende starters en experts worden uitgenodigd om hun verhaal te doen en dieper in te gaan op de hoe en het waarom van hun duurzame onderneming. Daarna is er tijd voor vragen en een open gesprek. Kom (gratis) langs en get inspired! 

Programma

  • Bao // Samen met projectontwikkelaars herdenken Axel en Benjamin van Bao de manier waarop appartementen worden gebouwd. Hun eerste product, SAM, is een modulaire oplossing die een badkamer, keuken en alle andere levensvoorzieningen noodzakelijk om comfortabel te leven voorziet.
  • RE-DO // Gedreven door een passie voor vakmanschap, typografie en design gaan Tille en Linde van RE-DO op zoek naar manieren om van papieroverschotten unieke, handgemaakte producten te creëren.
  • Eline Van Ree // Eline is een Belgische ontwerpster die afstudeerde aan de Modeacademie van Antwerpen. Ze startte haar label twee jaar geleden in Barcelona, waar ook nu nog alle kledingstukken geproduceerd worden in kleine familie bedrijven. De karakteristieke prints worden met de hand gezeefdrukt met kleurstoffen op waterbasis.
  • Ndvr & For Good // Maarten Desmet is allereerst 1/3 van NDVR, een interdisciplinair team van professionals die hun sociale en ruimtelijke expertise combineren om de maatschappelijke waarde van ruimtelijke projecten te verhogen. Daarnaast is hij 1/2 van For Good, de eerste applicatie die hoe we bewegen, wonen en eten aan elkaar koppelt en op een heldere, eenvoudige manier je persoonlijke, ecologische voetafdruk in kaart brengt.


Deze sessie wordt georganiseerd in samenwerking met Vlaanderen Circulair.

Datum

13 april 2017

20:00 - 23:00

Locatie

Kavka
Oudaan 14

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

BAAS

Prijs

gratis

Andere activiteiten