Gratis online startersevent voor fotografen

Altijd al een passie voor fotografie gehad? Je wil starten als zelfstandige, maar je weet niet waar je moet beginnen? Geen zorgen! Beroepsfotografen.be organiseert samen met een tal van professionelen een gratis online startersevent. Jouw meest gestelde vragen worden er beantwoord, zo weet je op het einde van de avond alles over ondernemen als professioneel fotograaf! 

Beroepsfotografen.be nodigt alle fotografen uit die benieuwd zijn naar de aanpak, prijszetting en verkoopstrategieën van collega-fotografen in andere niches uit op het startersevent op 3 december!

Bij- of hoofdberoep?

Welke kies ik best? Hoe en wanneer schakel ik over? Naast algemene praktische informatie krijg je ook specifiek te horen waarmee je te maken krijgt bij beiden. 

Liantis geeft je een korte uiteenzetting over de nodige stappen die je moet zetten om te starten met of je zaak verder uit te bouwen! Je krijgt daarbij een praktisch overzicht van alle soorten ondersteuning die zij bieden voor alle mensenzaken bij het ondernemen als sociaal secretariaat en risk solution partner! 

Student? Ook voor pas afgestudeerden en degenen die nog aan het studeren zijn zijn er antwoorden. Ben je een echte ondernemer en kan je niet wachten om te beginnen? Start als student-ondernemer! Ook hierover krijg je de nodige informatie om je op een goede pad te brengen. 

Beginnersfouten vermijden: hoe doe je dat?

Bij starten als zelfstandig ondernemer komt heel wat kijken. Je moet niet enkel knappe foto’s kunnen maken en een idee hebben van wie je klanten zullen zijn. Je moet ook nadenken over welke niche je het beste ligt en hoe en waar je je klanten zal vinden. Ervaring leert dat dit een proces is van jaren en dat vele fotografen zelfs na jaren nog steeds veel leren uit de aanpak van hun collega-fotografen en zelfs soms nadien een nieuwe aanpak hanteren en/of een nieuwe weg van de fotografie inslaan. 

Op dit startersevent ontdekken we de aparte aanpak van fotografen professionele fotografen Martin Steenhaut: nature, wildlife en eventfotograaf, Pieter Gregoire: zakelijke fotografie, Kristel Nijskens: portretfotograaf en fotowinkel, Maité Thijssen: dierenfotografe en castingbureau voor dieren en Wannes Riemis: videograaf. Zij geven je inzicht in hun aanpak, prijszetting en verkoopstrategieën van collega fotografen.

Deze fotografen geven naast nuttige informatie ook inkijk in hun eigen strategie en aanpak.

Datum

3 december 2020

19:00

Organisator

Beroepsfotografen.be

Prijs

gratis

Andere activiteiten