Hackathon digitaal artistiek werk

Hoe giet je een bestaande podiumvoorstelling om in digitaal artistiek werk? Hoe kan je een fysieke voorstelling multi-inzetbaar maken en ook een digitaal leven laten leiden, zonder dat het een gewone captatie is van de fysieke voorstelling?

Het Art@Home project van CultuurConnect wil cultuur- en gemeenschapscentra de kans geven om een digitaal aanbod te brengen naar hun publiek. Zo willen ze een nieuw aanbod mogelijk maken met online te bekijken artistiek werk. Aan de hand van twee bestaande producties gaan worden de mogelijkheden van digitaal artistiek werk onderzocht. Meer info over het Art@Home traject vind je hier.

Iets voor jou?

CultuurConnect is op zoek naar:

●    Frisdenkers met een affiniteit voor de culturele sector en podiumkunsten én die niet bang zijn van het digitale medium.
●    Creatieve geesten die hun weg goed kennen in de digitale wereld én zich met plezier in deze creatieve context weten onder te dompelen.

Praktisch

De eerste hackathon vindt plaats op maandag 26 juli. Tijdens deze brainstorm dag wordt er getracht om de voorstelling Groupe Diane van Het Nieuwstedelijk in een digitale format te gieten.
Op dinsdag 27 juli organiseren vindt de tweede hackathon plaats rond de werktafel met Zonzo Compagnie en de voorstelling Slumberland.

Beide hackathons gaan door bij De Melkerij, Brusselsesteenweg 3A te Zemst van van 9u30 tot 16u30. 

Catering én een vergoeding voor jouw bijdrage worden voorzien.

Interesse?

Voel jij je geroepen om deel te nemen en jouw creatieve ideeën te delen tijdens één van deze hackathons? Schrijf je dan nu in via het online formulier.

Datum

27 juli tot 28 juli 2021

09:30 - 16:30

Locatie

De Melkerij
Brusselsesteenweg 3A

1980 Zemst, België

Toon op Google Maps

Organisator

CultuurConnect

Prijs

gratis

Andere activiteiten