Handmade in Brugge zoekt makers

Handmade in Brugge lanceert in samenwerking met Stad Brugge een nieuwe oproep voor ambachtelijke makers om zich kandidaat te stellen voor het LABEL MAKER HANDMADE IN BRUGGE. Dit label vormt een erkenning van lokaal en ambachtelijk vakmanschap.

Ben je een maker die ambachtelijk en in Brugge produceert? Blink je uit in wat je doet en maak je duidelijk het verschil? Dan kom jij misschien wel in aanmerking voor het LABEL MAKER HANDMADE IN BRUGGE! 

Als labelhouder kom je terecht in een inspirerend netwerk van Brugse makers. Er worden volop tips & tricks uitgewisseld, onderling plannen gesmeed en co-creaties op poten gezet. Handmade in Brugge betrekt je ook bij de projecten gericht naar het brede publiek en zet je graag in de kijker. Zo kom je onder andere terecht in de Handmade in Brugge stadsgids. Je geniet dus van heel wat extra zichtbaarheid!

Praktisch

Alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor het label kan je nalezen in dit reglement. Kandidaten kunnen vanaf 1 februari t.e.m. 28 februari 2019 hun deelnemingsdossier indienen bij HANDMADE IN BRUGGE. Dit kan digitaal via info@handmadeinbrugge.be of schriftelijk t.a.v. Handmade in Brugge, Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge.

Het reglement en het formulier om het deelnemingsdossier samen te stellen zijn terug te vinden op www.handmadeinbrugge.be/label-maker-hib

Heb je vragen? Dan helpen we je graag verder op weg. Mail naar info@handmadeinbrugge.be.

Benieuwd wie de huidige labelhouders zijn? Klik dan hier!

Datum

28 februari 2019

Organisator

Handmade in Brugge

Prijs

gratis

Andere activiteiten