Hoe krijg je meer diversiteit in je team?

Georganiseerd door
Flanders DC

Diversiteit in de creatieve industrie is essentieel. Het brengt verschillende perspectieven en ideeën samen, stimuleert innovatie en creativiteit, en zorgt voor een representatieve weergave van de maatschappij. Bovendien draagt diversiteit bij aan economische groei en sociale rechtvaardigheid. Als bedrijf is diversiteit ook cruciaal om aansluiting te blijven behouden met de huidige maatschappij, en geloofwaardig en aantrekkelijk te zijn voor (potentiële) klanten, werknemers en partners. In dit gratis webinar op 14 december vertellen Youssef Kobo en Stoffel Bollu (Springbok) hoe je ermee aan de slag gaat.

Maar hoe pak je dit aan en op welke manier? Welke training heb je nodig? Hoe trek je divers talent aan om je organisatie te versterken? Hoe pak je de rekrutering best aan? Voor dit webinar hebben we inclusiviteitscoach Youssef Kobbo en HR manager bij Springbok Stoffel Bollu uitgenodigd om toe te lichten hoe je binnen een bedrijf meer diversiteit kan brengen.

Sprekers

Youssef Kobo is auteur, columnist en internationaal keynote spreker en founder van A seat at the table. Hij heeft gewerkt met honderden toonaangevende multinationals, supranationale instellingen, non-profitorganisaties, denktanks en overheden wereldwijd. Youssef Kobo zal aantonen hoe het aantrekken van divers talent je organisatie kan versterken. Welke stappen kan je als bedrijf zetten om meer diversiteit in je team te brengen en hoe pak je recrutering best aan?

Stoffel Bollu is HR Manager bij communicatiebureau Springbok met 10 jaar ervaring in recruitment & HR op zak. Samen met een team van HR Officers en Office Managers streeft hij naar een ideale Employee Experience. Stoffel Bollu zal het hebben over de uitdagingen die ze binnen Springbok (met meer dan 400 werknemers) ondervinden, en hoe ze dit met een internewerkgroep  DE&I in combinatie met externe hulp proberen aan te pakken.

Voor wie?

Voor designers en ontwerpbureaus, ondernemers, HR en andere managers, bedrijfsleiders, en professionals in het algemeen uit de design- of modesector die geïnteresseerd zijn in hoe je aan een meer inclusieve werkplaats kan bouwen.

Praktisch

  • Donderdag 14 december, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Datum

14 december 2023

10:00 - 11:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten