Hoe start ik als modeontwerper met resale of rental?

Georganiseerd door
Flanders DC

Ben je nieuwsgierig naar resale & rental bedrijfsmodellen voor jouw modeonderneming? Vraag je je af of ze naadloos zouden integreren in jouw bedrijfsvoering en welke overwegingen essentieel zijn voordat je zo'n bedrijfsmodel gaat ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor het boeiende webinar 'Hoe start ik met resale of rental?' Tijdens dit gratis webinar op 27 maart bieden we je een diepgaand inzicht in de best practices en mogelijke bedrijfsmodellen. Ontdek wat nodig is om een operationele businesscase te creëren, en leer wat klanten drijft en motiveert om gebruik te maken van rental of resale diensten.

We kijken ook naar de praktijk aan de hand van een echte case, en er is ruimte voor al jouw vragen tijdens onze interactieve Q&A-sessie. Mis deze kans niet om waardevolle kennis op te doen en een stap dichter te komen bij het implementeren van een succesvol resale/rental bedrijfsmodel. 

Voor wie?

Voor modebedrijven die interesse hebben om resale/rental model in hun businessmodel te integreren als deel van hun duurzaamheidsstrategie.

Praktisch

  • Woensdag 27 maart 2024, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Datum

27 maart 2024

10:00 - 11:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten