Hoofd voor cijfers, hart voor de creatieve sector

Georganiseerd door
Flanders DC

Hebt u als financieel adviseur voeling met de culturele en creatieve sectoren, en wil u graag uw diensten aanbieden binnen deze sector? In dit webinar geven we een introductie tot deze rijke sector en duiken we in de specifieke financiële bijzonderheden voor ondernemers die erin opereren. Zo krijgt u handvaten om de noden van deze sector te begrijpen en uw (toekomstige) cliënten beter van dienst te zijn. Ook krijgt u een toelichting over het platform Kopiloot, waar financiële adviseurs met ervaring in de creatieve sector hun diensten kunnen aanbieden. 

Sprekers

  • Simon Gryspeert is adviseur bij Flanders DC, het Vlaamse aanspreekpunt voor de creatieve sector. Hij licht als inleiding toe welke subsectoren concreet deel uitmaken van de creatieve sector en geeft inzicht in enkele cijfers en trends voor de sector.
  • Raf Vermeiren is met de CijferFabrik een financiële coach voor creatieve ondernemers.  De voorbije 14 jaar werkte hij samen met tv-productiehuizen, design-studio’s, architecten, gamestudio’s, muzieklabels, modedesigners, animatiehuizen, webagencies, …  Dat zijn niet alleen starters, maar vaak stevige KMO’s met 35 à 40 medewerkers.  Vanuit die ervaring zal hij een aantal cases aanhalen om zo in te zoomen op enkele typische marktkenmerken.

Praktisch

  • Dit webinar gaat door op 17 juni 2020 van 10u tot 11u via Zoom.
  • Inschrijven kan via deze link. De link krijgt u enkele dagen op voorhand doorgestuurd.
Datum

17 juni 2020

10:00

Organisator

Flanders DC, Federatie Vrije Beroepen en Connect

Prijs

gratis

Andere activiteiten