Human Touch Learning Lab - Behavior Design

Tijdens onze Human Touch Labs leer je innovatieve ideeën toepassen in je eigen werkomgeving. !DROPS is er als digitaal innovatiebureau van overtuigd dat we technologie kunnen benutten voor een betere samenleving.

Deze keer werken we rond Quantified Self, de beweging die technologie wil integreren in het dagelijks leven om data te verzamelen die kennis en inzicht bieden over onszelf. Behavior Design wordt daarbij vaak toegepast. Dat zijn designtechnieken waarmee je het gedrag en de besluitvorming van mensen positief kan beïnvloeden. Positieve stimulatie, als het ware. En dat kan in de gezondheidszorg echt cruciaal zijn.

Deze Human Touch richt zich tot mantelzorgers en zorgverleners, maar uiteraard zijn ook (service)ontwerpers en andere geïnteresseerden van harte welkom. Christel De Maeyer, expert in New Media en Behavior Design, introduceert je op 30 november tot fascinerende manieren om patiënten met behulp van technologie beter op te volgen en te begeleiden. Vervolgens ga je zelf aan de slag in een interactieve workshop en pas je de technieken toe in je eigen werkgebied.

Benieuwd naar deze innovatieve toepassing van technologie in de gezondheidszorg? Schrijf je snel in!

Opgelet: deze workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Datum

30 november 2018

13:00 - 17:00

Locatie

WATT Factory
Vlasgaardstraat 52

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

!DROPS

Prijs

27 euro

Andere activiteiten