Infodag beurzen en projectsubsidies binnen het Kunstendecreet

Van plan om voor de eerste keer een subsidie aan te vragen binnen het Kunstendecreet? Kom naar de infodag Kunstendecreet in de Campus Gent LUCA School of arts en krijg zicht op de subsidielijnen voor beurs- en projectaanvragen, het gebruik van functies en disciplines en het werken met KIOSK.

Tot 15 maart kunnen project- en beursaanvragen worden ingediend binnen het Kunstendecreet. In de aanloop hiervan, organiseert Kunstenpunt in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut (VAi), Poppunt en Cultuurloket op 6 februari een infodag voor kunstenaars en organisaties die een aanvraag willen indienen.

Let op: Op deze infodag krijg je inzicht in hoe je een aanvraag indient, maar we geven op geen enkel moment inhoudelijke feedback op je individueel dossier.

Voor wie?

Voor kunstenaars, kunstwerkers of medewerkers van kunstorganisaties die op 15 maart voor het eerst een subsidie willen aanvragen binnen het Kunstendecreet. Ook mensen die al eerder een subsidieaanvraag indienden – en hun kennis willen opfrissen – zijn welkom.

Inschrijving en voorbereiding

Schrijf in via deze link. Inschrijven is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt.

Bereid je voor op de infosessie! Lees hier vooraf al nuttige informatie en links om je subsidieaanvraag voor te bereiden. Maak op voorhand een KIOSK-account aan en ga op verkenning in de module, zo kan je heel gericht vragen stellen tijdens de KIOSK-sessie op de infodag. 

Ingeschreven, maar kan je last-minute niet komen? Als je je inschrijft, rekenen we op je komst of tijdige annulatie via mail aan yasmin@kunsten.be, zo kan een andere geïnteresseerde je plaats innemen.

Datum

6 februari 2020

09:30

Locatie

LUCA School of arts, Campus Gent
Alexianenplein 1

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Kunstenpunt

Prijs

gratis

Andere activiteiten