Infosessie artiestenstatuut

Maak je kunst? Wil je weten wat het artiestenstatuut inhoudt? En of jij er voor in aanmerking komt? Hoe dat statuut precies werkt, dat kom je op 16 november te weten in een infosessie van KUNSTRUCTIEF, een reeks infosessies waarin we de zakelijke kant van het kunstenaarschap toelichten.

Het leven van een kunstenaar komt helaas zonder garanties. Het artiestenstatuut probeert zekerheden te bieden voor zowel jonge als meer gevestigde artiesten. Stijn Kums van ACV Antwerpen en Sarah Stuyven van het sociaal bureau voor kunstenaars AMPLO geven op 16 november meer uitleg over de praktische kant van het artiestenstatuut.

Na de infosessie gaan we in gesprek met Lieven Segers en Josine de Roover van kunstenaarsvereniging NICC. Zij gaan tijdens de artist talk dieper in op hoe het er in de realiteit aan toegaat voor kunstenaars met een artiestenstatuut.

De infosessie gaat door op 16 november KOPLAND in Antwerpen. Meld je aan via dit e-mailadres om deel te nemen aan de infosessie. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Een ticket kost 10 euro. 

Datum

16 november 2019

11:00

Locatie

KOPLAND
Amerikalei 128

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

KOP

Prijs

10 euro

Andere activiteiten