Infosessie CreativeXchange Limburg

Ga samen met andere creatieve ondernemers de uitdaging aan. Zet onder begeleiding je creatieve hoogstandjes om in een zakelijk verhaal.

Waarom CreativeXchange?

Voka Kamer van Koophandel Limburg gelooft in het zakelijk potentieel van de creatieve en culturele sectoren en is zich bewust van de uitdagingen. Om die reden willen we jou als creatieve en culturele ondernemer inspireren en ondersteunen bij de verdere professionalisering van je zaak, de vermarkting van je merk en je zoektocht naar het evenwicht tussen creativiteit en ondernemerschap.

Wat is CreativeXchange?

CX zorgt ervoor dat creatieve en culturele ondernemers inspiratie en concrete ervaring opdoen om de volgende stap te zetten in de opstart of groei van hun bedrijf. Hierin stellen we praktijkgerichte kennisopbouw, netwerking en ervaringsuitwisseling centraal, met tools, tips & tricks die je meteen kunt toepassen op je eigen situatie... 

CX bestaat uit twee trajecten van vijf sessies onder begeleiding die je, naargelang je specifieke focus, apart of aansluitend kunt volgen:

  • Traject 1: vanuit je creatief profiel: verscherp het dna van je zaak en plan voor de toekomst. Met onder andere Carlo Vuijlsteke van Flanders DC.
  • Traject 2: vanuit je klantenprofiel: ontdek opportuniteiten en positioneer je merk. Met onder andere Tom Suykerbuyk en Stefan Ceunen van Flanders DC.

Book the coach

Na elk traject kun je rekenen op een individuele na- en vooruitbeschouwing met de Bryo-coördinator.

Voor wie?

Voor ondernemers uit alle culturele en creatieve sectoren, ongeacht of je net gestart bent of al een aantal jaren timmert aan je weg. Bij twijfel kun je voorafgaandelijk een intakegesprek vragen of naar één van onze infosessies.

Prijs

De prijs per traject bedraagt 200 euro, excl btw, incl foods & drinks voor, tijdens en na de sessie.

Data infosessies

  • 19 februari 2018
  • 19 maart 2018
  • 16 april 2018
Datum

19 februari tot 9 april 2018

Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51

3500 Hasselt, België

Toon op Google Maps

Organisator

Antwerp Management School, Flanders DC, de Cijferfabrik, Wanderful.design & Voka

Prijs

gratis

Andere activiteiten