Infosessie nieuwe 5x5® met getuigenis van Vika

Is jouw onderneming klaar voor een volgende stap in groei? Wil je dankzij een nieuw product of dienst een nieuwe markt betreden? Wil je met een nieuwe innovatie je sector verbazen?

Designregio Kortrijk biedt 5 ondernemingen uit de regio Kortrijk-Roeselare-Ieper-Tielt opnieuw de kans om samen met een ontwerpersduo een nieuw product of dienst te ontwikkelen en te presenteren op Biënnale Interieur 2018.

Op woensdagavond 31 mei nodigen we geïnteresseerde ondernemers en ontwerpers uit voor een infosessie metgetuigenis door Eddy Teerlynck en Els Viaene van Vika.

Steeds meer bedrijven geven productontwikkeling, creatie en innovatie een vaste plaats in hun strategie. Door producten of diensten te ontwikkelen met een hoge toegevoegde waarde kunnen ze zich onderscheiden en een voorsprong nemen.

Designregio Kortrijk biedt binnen het 5X5® programma vijf ondernemingen uit de regio Kortrijk-Roeselare-Ieper-Tielt de kans om een designersduo in te schakelen. Gedurende ruim een jaar denken een top designer en een jong ontwerptalent op een onderbouwde manier mee over nieuwe producten of diensten.

De onderneming en de ontwerpers volgen hiervoor de zogenaamde 5X5®-methodiek, waarbij de verschillende aspecten van productontwikkeling uitvoerig aan bod komen.

Designregio Kortrijk komt substantieel tussen in de ontwerpkosten en ondersteunt het hele traject, van een eerste idee tot het lanceren van het product. Het einddoel is dus niet zomaar om een nieuw product of dienst te ontwerpen, maar ook om dit voor het eerst aan het grote publiek te tonen op de Biënnale Interieur 2018 en om het product effectief op de markt te brengen.

Klik hier voor meer resultaten van de voorgaande succesvolle edities.

Datum

31 mei 2017

18:00 - 22:00

Locatie

VOKA West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A

8500 Kortrijk, België

Toon op Google Maps

Organisator
Prijs

gratis

Andere activiteiten