Inspiratiereis Creativity & urban development in Baden-Württemberg

Georganiseerd door
Flanders DC

Van 20 tot 23 mei 2019 gaat Flanders DC met het Districts of Creativity Network op Reverse Mission naar Baden-Württemberg. Met als thema's 'Creativity and urban Development, city of future and technology & digitisation' wordt in dit studiebezoek ingezoomd op hoe creativiteit en technologie & innovatie in de stad kunnen aangewakkerd worden. Flanders DC gaat ernaar toe met een internationale groep van ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en andere stakeholders. 

Dit bezoek verzamelt delegaties uit alle aangesloten regio’s van het internationale Districts of Creativity netwerk. Los van de bezoeken en ontmoetingen die je ter plaatse beleeft, reis je mee met een internationaal gezelschap van mensen met dezelfde interesses uit een andere context. Bekijk hier het hele programma!

Wil je je vier dagen laten onderdompelen in één van de meest ondernemende, creatieve en innovatieve regio’s van Europa? Stel je dan nu kandidaat want de plaatsen zijn beperkt. Je deelname aan het programma is gratis, het verblijf en transport betaal je zelf. 

Datum

21 mei tot 23 mei 2019

Organisator

Steinbeis Europa Zentrum

Prijs

gratis (excl. reis en verblijf)

Andere activiteiten