Inspiratiedag Creatief Ondernemen

Je hebt een ondernemersdroom, maar hoe bouw je die nu werkelijk uit? Hoe maak je van jouw plannen een winstgevende activiteit? En ben je eigenlijk wel klaar om te doen wat nodig is? Een volledige dag naar Antwerpen, waar een workshop verdienmodellen georganiseerd wordt en een bezoek bij Charlie Magazine!

  • Workshop verdienmodellen

We brengen onze talenten en dromen in kaart en we verbinden deze aan targets die inkomsten genereren. Tijdens de sessie bepalen we wat we uit onze zaak willen halen en formuleren we manieren om ons doel te bereiken. We brainstormen over methodieken om slim inkomsten te genereren, zonder in te boeten aan plezier tijdens het ondernemen. Aan het einde van de sessie heeft elke deelnemer een persoonlijk actieplan, waarin te ondernemen stappen richting zijn of haar droomonderneming geëxpliciteerd staan. Deze sessie vindt plaats in de inspirerende werkruimte van SANBA. ’s Middags eten we in hun gezellige bar ook onze lunch!

  • Werkbezoek Charlie Magazine

In de namiddag brengen we een bezoek aan de redactie van Charlie. Charlie is een uitdagend en taboeloos online magazine, dat twee keer per jaar ook in print verschijnt. Als jonge start-up denken zij enorm na over marketing, het profileren van hun product en het verbinden van dromen aan inkomsten. We krijgen een rondleiding op de redactie en hoofdredactice Jozefien Daelemans brengt een keynote over het reilen en zeilen op de redactie.

Praktisch

  • Treinvervoer met ontbijt
  • Workshop Verdienmodellen
  • Netwerklunch
  • Werkbezoek en keynote Charlie magazine
  • Treinvervoer naar huis met kleine snack

Meer info vind je op de website.

Datum

12 oktober 2018

07:30

Locatie


Rijnkaai

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Artuur

Prijs

165 euro

Andere activiteiten