Inspiratiesessie Community Building

Jouw community engageren: easy-peasy of kan je toch nog een extra duwtje in de rug gebruiken? Ministry of Makers nodigt op maandag 30 maart Nerdlab uit in de Ferdinand Lousbergskaai 32 voor een hands-on inspiratiesessie community building.

Inspiratiesessie

Elke succesvolle organisatie of innovatieve werkplek draait rond mensen. En het is een constante opdracht om ze samen te brengen, samen te houden én hen te betrekken in jouw werking. 

Maar hoe pak je dat nu concreet aan? Wat zijn de essentiële bouwstenen van een duurzame en hechte community? Met wie werk je vandaag al goed samen en waar liggen de opportuniteiten voor de toekomst? Jouw ideale community: hoe ziet die eruit? Welke motivatie kunnen deelnemers hebben en hoe laat je ze engagement opnemen?

Vanuit hun eigen ervaring met community building geeft Nerdlab tips met een focus op engagement, duurzaam samenwerken en leren van elkaar. Na deze inspiratiesessie wandel je, dankzij de persoonlijke aanpak, naar buiten met frisse ideeën om aan de slag te gaan in jouw eigen community.

Inschrijven

De sessie duurt twee uur, van 16 tot 18 uur. 

Daarna bieden we je met plezier nog een hapje en een drankje aan in de Villa (Ferdinand Lousbergskaai 32, 9000 Gent). 

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je dus snel in!

Datum

30 maart 2020

16:00 - 19:00

Locatie

Ministry of Makers
Ferdinand Lousbergskaai 32

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Ministry of Makers

Prijs

gratis

Andere activiteiten