Loopbaanbegeleiding voor uitvoerend kunstenaars

Ben jij al een tijd bezig als professioneel kunstenaar in de podiumkunsten/muziek? Zit je met vragen over de uitbouw van je loopbaan, binnen en/of buiten de sector? Dan biedt Inter.mezzo een klankbord.

Een duurzame loopbaan uitbouwen is voor uitvoerend kunstenaars niet steeds eenvoudig. Zo kunnen dansers niet steeds tot hun pensioen op het podium staan, krijgen sommige muzikanten last van fysieke kwalen of hebben acteurs soms moeite om voldoende rollen in de wacht te blijven slepen.

Loopbaanvragen duiken op tijdens verschillende fasen in een carrière. Toch zetten kunstenaars niet snel de stap naar loopbaanbegeleiding. Nochtans is het belangrijk om stil te staan bij deze vragen om je loopbaan actief te kunnen sturen en beheren.

Op deze infosessies licht één van de coachen de loopbaanbegeleiding van Inter.mezzo toe. Je leert hoe een traject verloopt, hoe ze werken en voor wie het interessant kan zijn. Achteraf is er tijd voorzien voor een vragenronde. De ideale kans om eens na te gaan of het eventueel interessant is voor jou.

  • 16u00 — 17u30: sessie 1
  • 19u00 — 20u30: sessie 2
Datum

16 oktober 2017

16:00 - 20:30

Locatie

hetpaleis
Theaterplein

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Inter.mezzo en podiumkunsten.be

Prijs

gratis

Andere activiteiten