Is jouw werk Instagramproof?

Goed nieuws! Er is een nieuwe editie van Designed by: ME, het kunstwerkt evenement voor makers van toegepaste kunst. Dit keer focussen we volledig op Instagram, hét sociale medium van het moment! Een medium waar fashionista's hun brood mee verdienen, maar ook een kanaal voor beeldend kunstenaars om op een esthetische manier hun werk online te plaatsen en zo hun publiek te verbreden.

Maak jij toegepaste kunst zoals juwelen, kleding, gebruikskeramiek of interieurobjecten en wil je ook online goed zichtbaar zijn? Dan is Instagram het perfecte kanaal. En gratis bovendien!

Deze vormings- en inspiratiedag biedt je heel wat tips om Instagram onder de knie te krijgen, zowel voor beginnende als meer gevorderde Instagrammers. Mis deze kans niet!

Programma

Voormiddag

  • 10u - 11u: Een merk opbouwen: hoe doe je dat?

In deze sessie staan we stil bij de branding van producten. Wat is jouw visie, hoe profileer je je? Hoe bepaal je jouw kernwaarden, welk gevoel wil je opwekken? 

  • 11u15 - 12u 15: Instagram voor beginners

Hoe maak je een account aan en hoe werkt Instagram? Welke mogelijkheden kan het je bieden om je product (beter) in de markt te zetten? We staan niet enkel stil bij ‘hoe’ maar ook bij ‘waarom’?

  • 11u15 - 12u15: Instagram voor gevorderden

Je werkt al een tijdje met Instagram, maar wil de finesses onder de knie krijgen en er nog dat tikkeltje meer uithalen.

Namiddag

  • 14u - 16u: Productfotografie en styling

Hoe maak je goede foto’s voor je Instagramaccount? In deze workshop krijg je allerlei praktische tips en ga je onmiddellijk zelf aan de slag. We werken rond opstellingen en sfeerbepaling, fotobox en hoe je een mooie flatlay maakt.

EXTRA: Tijdens de middagpauze kan je een demonstratie glasblazen bijwonen.

Benieuwd naar het volledige programma? Je vindt het op de website van Designed by: ME.

Datum

1 december 2018

10:00 - 16:00

Locatie

Instituut voor Kunt en Ambacht
Veemarkt 39

2800 Mechelen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Kunstwerkt i.s.m. IKA

Prijs

30 euro

Andere activiteiten