Jobinspiratiebeurs VAKmanschap werkt

Wil je zelf starten als vakman/-vrouw? Ben je een vakman en zoek je nog verdere expertise en inspiratie? Of ben je voor jouw bedrijf op zoek naar de juiste vakman? Dan is de jobinspiratiebeurs 'VAKmanschap werkt' van VAKlab op 23 oktober iets voor jou.

Voor wie is de jobinspiratiebeurs the place to be?

 • Ondernemende vakmensen
 • Starters, werknemers en ondernemers die geïnspireerd willen worden
 • Ondernemers met nood aan vakmanschap

Voor deze vierde Jobinspiratiebeurs werken we opnieuw samen met tal van partners bij wie je terecht kan met al jouw vragen over ondernemerschap: PXL-MADStarterslaboSYNTRA LimburgUNIZO LimburgVDABFlanders DC en MIA-H

Ook zorgen we voor een inspirerende namiddag dankzij de verhalen van verschillende vakmensen en ondernemers. De aftrap wordt gegeven door Jozef Plevoets, die dankzij zijn Festicup (herbruikbare drinkbekers) door UNIZO Limburg werd verkozen tot Limburgse Starter van het Jaar 2018.

Ook is er een doorlopende netwerkmarkt waar je terecht kan bij onze partners voor persoonlijk advies.

Programma

 • 13u: Opening netwerkmarkt
 • 13u30: Welkom door gedeputeerde Igor Philtjens
 • 13u45: Ondernemer aan het woord: Jozef Plevoets. Deze Truienaar startte zijn avontuur ooit in de garage van zijn ouders maar is ondertussen doorgegroeid naar een bedrijfspand in Zonhoven. Met de herbruikbare drinkbekers van Festicup werd hij bovendien door UNIZO Limburg verkozen tot Limburgse Starter van het Jaar 2018.
 • 14u15: Bepaal zelf jouw programma en maak je keuze (maximum twee). Diverse inspirerende getuigenissen van vakmensen en bedrijven:
  • Els en Davy van PEAS – groeier: PEAS opende als eerste veganistische dessertwinkel zijn deuren in Hasselt. Het koppel Els en Davy zijn hiervoor een crowndfunding gestart. Hun idee slaat aan, PEAS is ondertussen gegroeid tot een succesformule. Het koppel is zelfs bereid om een volgende stap te nemen en een tweede vestiging te openen.
  • Gama Putra van het I love-netwerk – communitybuilder: Acht jaar geleden kwam Gama Putra vanuit Indonesië naar Hasselt, vandaag staat hij aan het hoofd van het groeiend wereldwijd ‘I Love’-netwerk, en wil hij ons terug doen houden van onze eigen buurt. Zijn idee spreekt enorm veel mensen aan. Grootsteden zoals Lissabon en Moskou zien zelfs het potentieel in zijn concept.
  • Tibbe Verschaffel van Planet B – student ondernemer: Een jonge ondernemer met een groen hart. Tibbe zet met zijn bedrijfje Planet B allerlei projecten op om de opwarming van de aarde tegen te gaan: van ecologische zomerbars tot de verkoop van bamboefietsen. Hij is met dit initiatief verkozen tot student ondernemer van het jaar op de Gentrepreneur Awards.
  • Pieter Gregoire – heroriënteerder: Pieter volgde bij VAKlab de groepstraining voor starters om van zijn passie, fotografie, zijn beroep te maken. Door zijn kijk als ontwerper, ervaring in storytelling en de liefde voor fotografie begeleidt hij ontwerpers en bedrijven om hun verhaal om te zetten in sprekende beelden, om zo hun visie en identiteit te versterken.
 • 17u: Einde
 • Tot slot is er een doorlopende netwerkmarkt waar je terecht kan bij onze partners voor persoonlijk advies. Meer info over de partners vind je hier.
Datum

23 oktober 2019

13:00

Locatie

VAKlab, kasteel Bokrijk
Bokrijklaan 1

3600 Genk, België

Toon op Google Maps

Organisator

VAKlab

Prijs

gratis

Andere activiteiten