Jong Creatief Geweld: ontwerpcollectief Raamwerk

Vanuit de KASK & CONSERVATORIUM School of Arts Gent wordt het komend voorjaar een lezingenreeks georganiseerd, namelijk verschillende keynotes van Jong Creatief Geweld.

 

De voordrachten handelen over wat in Vlaanderen (en daarbuiten) beweegt op het vlak van architectuur, interieur, landschap en fotografie. Vanuit die beroepen vragen we jonge sprekers om verschillende insteken te geven over hun visie, aanpak van projecten, uitdagingen als jonge ontwerper, wat ze uit onderwijs gehaald hebben …, in de breedste betekenis. Deze lezingen zijn gratis en staan open voor de studenten van KASK Interieurvormgeving en Landschaps- en Tuinarchitectuur Hogeschool Gent, maar ook voor geïnteresseerde externen!

Wat is Raamwerk?

Raamwerk is een ontwerpcollectief opgericht door Gijs De Cock en Freek Dendooven. Raamwerk staat voor een logische en bouwbare architectuur. Architectuur als kader waar binnen en waar rond het leven zich kan afspelen. De onbebouwde ruimte als kwaliteit. Raamwerk maakt ruimtes met een specifiek karakter, maar vaak zonder specifieke invulling. Weerbarstige ruimtes die de gebruikers uitdagen om deze te ontdekken en eigen te maken.

Datum

27 maart 2019

20:00

Locatie

auditorium 'de Cirque'
Jozef Kluyskensstraat 2

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

KASK & CONSERVATORIUM School of Arts Gent

Prijs

gratis

Andere activiteiten