Gelieve een meer recente versie van uw browser te installeren.
Je steekt veel tijd en geld in de ontwikkeling van een app of game, dus wil je je natuurlijk ook zo goed mogelijk indekken tegen kopieën. Dat kan door de juiste bescherming te kiezen. Bescherming die je bovendien ook een fiscaal voordeel kan opleveren.
Deze Protection@lunch sessie bestaat uit twee delen. In het eerste deel bespreken we de eerder juridische kanten van het verhaal. In het tweede deel komen de fiscale incentives aan bod.
Je krijgt een antwoord op volgende vragen:
In het eerste deel van de lunch leer je hoe je games en apps kunt beschermen op verschillende niveaus: de naam, de vormgeving, de code en de inhoud. Daarnaast leer je waar je op moet letten om niet in het vaarwater van de intellectuele eigendom van anderen te komen.
In het tweede deel komen de fiscale incentives aan bod. Dankzij het nieuwe regime voor aftrek voor innovatie-inkomsten kan je tot 85 % van de netto-inkomsten uit software vrijstellen van vennootschapsbelasting. Daarna gaan we in op de mogelijkheid om een vergoeding onder de vorm van auteursrechten te ontvangen, want ook hier kan je fiscaal voordeel doen.
Deze infosessie is een co-organisatie van Voka, Flanders DC, Agentschap voor Innoveren & Ondernemen, Innovatiecentrum Vlaams-Brabant en Flega.
beeld: Mayan Death Robots, Karel Crombecq (Sileni Studio's)
24 april 2017
Flanders DC
Diestsevest 76
3000 Leuven, België
Flanders DC
gratis
Cookies opgeslagen