Kennisnamiddag innovatieve partnerprojecten

De Vlaamse minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel lanceert voor de derde keer de projectoproep innovatieve partnerprojecten. Culturele organisaties die met een niet-culturele partner samenwerken kunnen projectsubsidies aanvragen. Partnerprojecten openen voor de cultuursector vaak gesloten deuren naar andere sectoren en bieden de middelen en tijd om nieuwe onderwerpen en vraagstellingen te exploreren. Culturele organisaties treden uit hun comfortzone en verleggen samen met de partners, uit gekende of ongekende sectoren, hun grenzen.

In het kader van deze projectoproep organiseert het Departement Cultuur, Jeugd en Media op vrijdag 14 juni 2019 een kennisnamiddag. Tijdens deze namiddag wordt er meer uitleg gegeven over de subsidielijn, vertellen initiatiefnemers van voorbije innovatieve partnerprojecten wat ze geleerd hebben en geeft de keynote speaker je inspiratie. We sluiten af met een netwerkmoment. Misschien vind jij jouw partner wel tijdens dit evenement?

Deelnemen is gratis, vooraf inschrijven is verplicht.

Schrijf je in vóór 7 juni via het inschrijvingsformulier.

Programma

  • 12u - 13u: Onthaal met vegetarische broodjes
  • 13u - 14u: Opportuniteiten en uitdagingen van partnerprojecten – ervaringen uit vorige projectlijnen, Benedicte Seynhaeve (ARhus - Het Portaal vzw) en Evi Swinnen (Timelab)
  • 14u - 14u30: Pauze
  • 14u30 - 15u: Hoe stel je je project voor in een goede pitch? Nathalie De Schepper (startersadviseur Entrepreneurship Academy voor Voka)
  • 15u - 15u30: Presentatie reglement innovatieve partnerprojecten Stef Vonk
  • 15u30 - 17u: Receptie / netwerkmoment

Praktisch

Projectvoorstellen moeten uiterlijk maandag 15 juli 2019 worden ingediend via de KIOSK-applicatie.
Indienen kan vanaf 14 juni 2019.

Foto © Timelab

Datum

14 juni 2019

12:00

Locatie

Hangar de Veau
Mallaardstraat 3

9400 Ninove, België

Toon op Google Maps

Organisator

Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Prijs

gratis

Andere activiteiten