Key trends in digital branding in 2019

De afgelopen maanden werkten 5 communicatiebureau's (Billie Bonkers, Kasper, Karakters, De Blauwe Peer, Wisefools) samen aan de opstart van Cabinet C, dat een workshop organiseert over de relevante evoluties binnen digitale marketing!

  • Talk 1: 7 trends in Digital Storytelling die ertoe doen in 2019

Digital Branding draait hoofdzakelijk rond de creatie van een consistente merkboodschap in een herkenbare vorm. De technologie en het aantal kanalen waarvan je hierbij gebruik kan maken evolueren echter in sneltempo. Tijd voor een update! Sofie Verhalle distilleert voor Cabinet C zeven actuele trends waarmee je anno 2019 het verschil kan maken in de beleving van je doelgroep.

  • Talk 2: Hoe geeft Employer Advocacy jouw hele organisatie een boost?

Employer Advocacy en Employer Branding spelen niet enkel een rol in de befaamde 'war for talent'. Ze zijn ook van cruciaal belang als je de geloofwaardigheid en het bereik van je boodschap wil verhogen. En als je het goed aanpakt hebben ze zelfs een impact op je reputatie, je marketing én je sales. Expert Patrick De Pauw komt tijdens zijn talk meteen ter zake met een aantal best practices inzake Employer Advocacy. Hij belicht de valkuilen en laat je kennis maken met tools voor een efficiënter beheer van je campagnes.

  • Talk 3: Hoe maximaliseer je de kracht van video op Social Media?

Dat Video Content een steeds belangrijker aandeel opeist binnen bedrijfscommunicatie, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Bij succesverhalen op Social Media is het gebruik van video vaak een doorslaggevende factor. Hoe je tot een werkbare videostrategie komt en op welke manier Social Video verschilt van andere video content, dat legt Thibaut De Vos je glashelder uit tijdens zijn talk.

Sprekers

  • Sofie Verhalle - Digitaal Strateeg

Sofie Verhalle heeft ondertussen vijftien jaar ervaring in digitale communicatie en collaboratie, met als specialisatie sociale media. Ze helpt organisaties, bedrijven en overheden om digitaal meer impact te creëren. Door middel van doorgedreven analyse en gestroomlijnde processen begeleidt ze teams naar een praktische oplossing.

Sofie werkte tijdens haar carrière onder andere samen met UZ Gent, Stad Antwerpen, Brantano, Miele, Sport Vlaanderen, Visit Flanders, 11.11.11., De Europese Commissie, enz.

  • Patrick De Pauw - CEO Social Seeder

Patrick De Pauw bouwde zijn marketingexpertise uit binnen de reissector en de luchtvaartindustrie. Hij specialiseerde zich in ambassadorship en thought leadership en staat aan het roer van Social Seeder, ondertussen een toonaangevende internationale start-up.

Hun platform wordt al door meer dan 200 organisaties wereldwijd gebruikt. Patrick is daardoor een veelgevraagde spreker op congressen en seminaries in binnen- en buitenland.

  • Thibaut De Vos - Executive Producer Virgil

Nadat Thibaut De Vos afgestudeerde als journalist, bleek al gauw dat hij verder wou het medium video. Hij ging aan de slag bij Medialaan waar hij een carrière uitbouwde als regisseur en producer. Hij specialiseerde zich verder in de creatie van impactvolle Social Video.

Ondertussen staat hij aan het roer van Virgil en werkt hij voor klanten als RAFC, Sport Vlaanderen, Toerisme Oost-Vlaanderen en Van de Velde Lingerie. Samen met zijn team staat hij in voor conceptontwikkeling, productie en distributie van video content.

Datum

6 juni 2019

15:30

Locatie

Kunsthal
Lange Steenstraat 14

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Cabinet C

Prijs

gratis

Andere activiteiten