Kunstructief: infosessie prijszetting in grafische sector

Vraag je je als grafisch ontwerper of kunstenaar ook wel eens af hoeveel geld je eigenlijk voor je werk kan, mag of moet vragen? Kom er op woensdag 18 maart in Het Bos alles over te weten tijdens de infosessie over prijszetting!

Infosessie

Kunstructief stelt voor: een infosessie en artist talk over prijszetting in de grafische sector. Nana Esj en Sophie Keij – de bezielers van virtuele studio Atelier Brenda – geven al hun geheimen prijs. In 2014 richtten Nana Esj en Sophie Keij Atelier Brenda op. In hun virtuele studio kan je terecht voor logotypes, digitale media, visuele identiteit, onderzoek & consulting en webdesign. Ze werken onder meer voor de Beursschouwburg en ontwierpen de website van Het Bos.

Kunstructief is een samenwerking tussen KOP en Het Bos. Met deze infosessie lichten ze de zakelijke aspecten van het kunstenaarschap toe. Met de steun van SMart, een coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en -beheer.

Inschrijven

  • Deze infosessie gaat door bij Het Bos.
  • Meld je aan via kunstructief@kopvzw.be, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
  • Breng op de dag zelf 10 euro cash mee.

Wil je alvast wat inspiratie of kan er niet bij zijn? In ons magazine geeft ontwerper Lauren Grusenmeyer haar beste tips over prijszetting en offerte-opmaak in de grafische sector.

Datum

18 maart 2020

20:00 - 22:00

Locatie

Het Bos
Ankerrui 5-7

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

KOP

Prijs

10 euro

Andere activiteiten