Laatste exemplaren Kwintessens! OP = OP

Georganiseerd door
Flanders DC

Lentetijd is schoonmaaktijd. We hebben dus het depot leeggehaald en de allerlaatste dozen Kwintessens bij elkaar gebracht in de voormalige Design Vlaanderen Galerie. Op zoek naar dat ene missende stuk uit jouw collectie? Sta je in een nummer en wil je het kunnen meegeven aan klanten? Kom dan op 20, 21 of 22 april naar Brussel en neem de nodige Kwintessens-nummers gratis mee naar huis. 

Bijna 100 nummers, waarvan een groot deel klaarligt om mee te nemen

Zoals je weet, is het tijdschrift Kwintessens een afgewerkte reeks. Het laatste nummer verscheen vorig jaar. Tijd dus om jouw collectie te vervolledigen voor het te laat is. Donderdag 20 april, vrijdag 21 april en zaterdag 22 april bieden we jou daarvoor een allerlaatste kans.

We openen nog één keer de deuren van de voormalige Design Vlaanderen Galerie en leggen daar al onze resterende Kwintessens-nummers bij elkaar, vooral van de laatste 10 jaargangen. Je neemt mee wat voor jou relevant is. Ontwierp je zelf een nummer en wil je dat als staalkaart meegeven met klanten? Is er een thema dat je sterk aanbelangt en wil je dat meegeven aan studenten? Staat er een artikel over jou in Kwintessens dat nog steeds relevant is? Elke reden is een goede reden.

Kom dus langs en neem ze mee nu het nog kan. En je kan het meteen combineren met het openingsweekend van pakweg MAD Brussels of een bezoek aan Art Brussels

Geraak je er toch niet? De laatste jaargangen zijn nu ook online te lezen op Issuu. Check ze hier!

Datum

20 april tot 22 april 2017

12:00 - 18:00

Locatie

Voormalige Design Vlaanderen Galerie
Kanselarijstraat 19

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten