VOLZET Lab: Business Model Canvas voor creatieve ondernemers

Georganiseerd door
Flanders DC

Bied je creatieve diensten en of producten aan? Heb je reeds klanten hiervoor? Dan heb je al een businessmodel. Maar je bent er je vaak niet van bewust dat een onderneming steunt op verschillende bouwstenen die in elk bedrijf, groot of klein, aanwezig zijn.

In dit Lab brengen we jouw businessmodel in kaart en gaan op zoek naar vernieuwende invalshoeken die jouw zaak haar unieke waarde geeft én je een haalbare en winstgevende manier van werken oplevert. Het Business Model Canvas van Alex Osterwalder laat toe om jouw onderneming met slechts negen basisbouwstenen te omschrijven en ervoor te zorgen dat het plaatje klopt.

Tijdens dit Lab gaan we echt aan de slag met het Business Model Canvas, we gaan verder dan de theorie en het invullen van het canvas, we werken aan verschillende versies op maat van jouw zaak. Je komt tot nieuwe mogelijkheden die je meteen in actie kan omzetten.

Spreker

Tom Suykerbuyk van Flanders DC gaf al tientallen workshops over businessmodellen. Hij had gedurende tien jaar zelf een eigen designstudio en verschillende creatieve bedrijven, dus hij weet als geen ander hoe je er optimaal een kan opzetten.  

Voor wie?

Voor iedereen die gestart is met een concreet businessidee en dit verder wil uitwerken. Ook als je al een zaak hebt gestart en er reeds verschillende jaren mee bezig bent, maar het gevoel hebt dat dit nog verder uitgewerkt kan worden, ben je zeker welkom.

Gezien dit een echte praktische workshop is, zijn de plaatsen beperkt!

Programma

  • 12u: ontvangst
  • 12u30: start met lunch
  • 17u: netwerkreceptie
 
Datum

28 februari 2019

12:30 - 17:30

Locatie

Flanders DC
Diestsevest 76

3000 Leuven, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

20 excl. btw (inclusief lunch)

Andere activiteiten