UITVERKOCHT Lab: Digital & social media - Gent

Georganiseerd door
Flanders DC

“Ik zou nog eens iets moeten posten op Instagram.” Klinkt die gedachte bekend? Als klein bedrijf of freelancer ga je meestal zelf aan de slag met je social media, mailings, website, online sales,… Maar dat komt bovenop het creatief zijn, verkopen, je administratie, waardoor het snel aanvoelt als verplicht, het veel stress meebrengt en je je boodschap eerder onsamenhangend naar buiten krijgt. 

Dit Lab is helaas uitverkocht, maar je kan je wel nog inschrijven voor hetzelfde Lab in Brussel op 12/12

Tijdens dit Lab gaan we dieper in op hoe je als klein bedrijf je digitale strategie optimaal kan ontwikkelen. Waar zet je op in? Op welke kanalen moet je vooral aanwezig zijn? Waarover communiceer je, en wanneer? Naast het ontwikkelen van je digitale strategie gaan we ook echt aan de slag met Facebook en Instagram. Aan de hand van verschillende voorbeelden en tools zullen we demonstreren hoe je effectief en grondig aanwezig kan zijn op je verschillende digitale kanalen. Niet te missen voor wie zijn smartphone soms liever uit het raam gooit. 

Sprekers

  • Communicatiespecialist Brecht Vanderstraeten van I Like Media bekijkt het bredere plaatje. Hoe bepaal je als freelancer je digitale communicatiestrategie? Hoe begin je eraan? Waar moet je op letten? Welke kanalen gebruik je? Welke tools zijn er interessant voor eenmanszaken?
  • Laurence Vander Elstraeten van Lorrie Works werkt als merk(mooi)maker. Haar diploma grafische vormgeving resulteerde in een passie voor #allthingsvisual. Aan de hand van onder meer fotografie en sociale media helpt ze merken (visueel) sterker te worden. Tijdens het Lab zal ze specifiek ingaan op het kanaal Instagram en hoe je daarmee aan de slag kan.
  • Interieurstylist Anne-Catherine Gerets van Clo Clo heeft een eigen blog én runt ze haar eigen bedrijf. Ze is sterk in social en digital communicatie en zal het hebben over hoe zij die communicatie combineert met haar andere creatieve werk, hoeveel tijd zij erin stopt, of het spontaan of planmatig gebeurt, etc.

Voor wie?

Voor kleinere creatieve bedrijven of freelancers die zelf hun social media kanalen beheren.

Dit Lab organiseren we ook op 12 december in Brussel.

Datum

10 december 2019

14:00 - 17:30

Locatie

Studio Stories
Karel van Hulthemstraat 45

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

15 euro excl. btw

Andere activiteiten