Lab: E-commerce - Brussel

Georganiseerd door
Flanders DC

Je collectie verkopen aan multimerkenboetieks of een eigen winkel uitbaten is kostelijk. Voor veel creatieve ondernemers lijkt een online shop dan ook de ideale tool om hun creaties aan de man te brengen.

Het runnen van een eigen webwinkel komt echter met een eigen operationele, juridische en financiële realiteit. Wat is een goede webshop? Wat gebeurt er behind the scenes? Hoe combineer je e-commerce met fysieke verkooppunten? Naast theorie, advies en tips en tricks, brengen we ook een aantal cases uit de praktijk.

We voorzien ook tijd voor Q&A talks, dus denk alvast na over jouw eigen vragen of moeilijkheden.

Sprekers?

Stefan Vermeulen van Emakers vertelt alles over de mogelijkheden van e-commere en wat de essentials zijn voor een goede webshop. Eva Devisch van Goldfish geeft ons een kijk achter de schermen van de praktijk. De online shop en hun fysieke winkel, de stock, verzendingen en retours, hoe manange je dat? Om te zorgen dat alles wettelijk klopt, lichten De Juristen toe wat je zeker niet mag vergeten bij een webshop, van algemene voorwaarden tot de nieuwe privacy regels. 

Voor wie?

Dit Lab is interessant voor ondernemers die heel concreet een webshop willen oprichten of die er al één hebben, maar denken dat deze nog geoptimaliseerd kan worden.

Programma

  • 13u30: Ontvangst met koffie
  • 14u: Presentaties
  • 15u15u: Pauze
  • 15u30: Q&A talks in kleine groepjes 
  • 17u: Einde
Datum

23 mei 2017

14:00 - 17:00

Locatie

Viavia café
Baksteenkaai 74

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten