Lab: Een succesvol verkoopgesprek - Genk

Georganiseerd door
Flanders DC

Verkoop jij soms face to face? Op een beurs, in een gesprek met een potentiële klant of tijdens een pitch. Dan is deze sessie iets voor jou.

Veel creatieve ondernemers vinden het stukje ‘verkopen’ meestal het moeilijkste en aarzelen hoe ze dit moeten doen. Maar er zijn manieren om een fijn gesprek te voeren, waarin je wel verkoopt, maar niet overkomt als die ‘gladde verkoper’. 

In deze sessie leer je hoe je een succesvol verkoopgesprek opzet. De voorbereiding, het gesprek en de opvolging. Er wordt daarbij uitgebreid aandacht besteed aan lichaamstaal en ‘de psychologie van de ja’ tijdens een verkoopgesprek.

Deze sessie is een echte workshop in een kleine groep. Je gaat praktisch aan de slag en komt buiten met een leidraad voor een goed verkoopgesprek.

Spreker

Vanessa Beniers heeft sinds enkele jaren haar eigen modelabel, FAM. Daarvoor zat ze in de sales. Ze weet dus hoe het voelt om je eigen ontwerpen te verkopen, én heeft vanuit haar eerdere ervaring heel wat kennis opgebouwd over hoe je een goed verkoopgesprek kan voeren. 

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die individuele verkoopgesprekken voeren met (potentiële) klanten. Je leert  hoe je vaker een ‘ja’ kan halen uit een gesprek.

Datum

12 mei 2020

14:00 - 17:30

Locatie

C-mine Crib
C-mine 12

3600 Genk, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

18 euro excl. btw

Andere activiteiten