Lab: Interne organisatie - Antwerpen

Georganiseerd door
Flanders DC

Als ondernemer in de creatieve sector moet je veel balletjes in de lucht houden: je team managen, je administratie, je verkoop, je communicatie, meetings met klanten,… Soms lijkt het wel alsof je nauwelijks nog tot je creatief werk zelf toe komt. De vraag voor meer efficiëntie dringt zich op.

Wanneer je meer werk voor de boeg hebt of je team groeit, komen nog meer taken sneller en vaker op je af. Meer offertes moeten de deur uit, meer afspraken met klanten, facturatie die moet opgevolgd worden... Kortom: naarmate je meer werk krijgt, is er meer nood om beslissingen te versnellen en processen te vereenvoudigen. 

In dit Lab krijg je antwoord op de vraag hoe je je interne processen kan analyseren en vervolgens optimaliseren We gaan dieper in op hoe je je werkweek kan organiseren, hoe je de verschillende taken kan stroomlijnen om de productiviteit van jezelf en je team te verhogen en efficiënter te werk kan gaan. Door bijvoorbeeld te standaardiseren, automatiseren of zelfs uit te besteden.

 

Spreker

Thomas Joos, CEO Hypernova

Thomas Joos is al meer dan tien jaar actief als creatieve ondernemer. Als prille twintiger zag hij brood in het snel stijgende succes van smartphones. Hij was een van de eerste appontwikkelaars in ons land en ging al snel zijn eigen weg. Een eenmansbedrijf werd een internationaal bekroond designbureau: Little Miss Robot

Vandaag helpt Thomas groeibedrijven met het verbeteren van hun interne werking. Zijn missie? Zoveel mogelijk mensen motiveren om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen. Tijdens dit Lab zal hij heel praktisch aan de slag gaan met waar je als bedrijf staat, waar je goed in bent en wat je dit jaar nog kan aanpakken en verbeteren. 

 

Voor wie?

Voor ondernemers of managers die een (klein) team moeten aansturen en hun werk en het werk van het team willen stroomlijnen. Dit Lab is minder geschikt voor de individuele freelancer. 
Datum

22 oktober 2019

14:00 - 17:30

Locatie

Fosbury & Sons
Mechelsesteenweg 271

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

15 euro excl. btw

Andere activiteiten