Lab: Prijsbepaling - Hasselt

Georganiseerd door
Flanders DC

"Hoe bepaal ik een goede prijs?" Het is terecht een van de meest gestelde vragen van creatieve ondernemers. Je kostprijs heeft een grote impact op je totale onderneming. Tijdens het Lab: Prijsbepaling bespreken we drie prijsbepalingsmethodes om zelf concreet mee aan de slag te gaan.

We leggen ook uit hoe je prijsbepaling kan inzetten als instrument om je zaak te doen groeien. Dankzij de afsluitende getuigenis krijg je extra tips vanuit de praktijk en kan je vragen stellen aan een ervaren creatieve ondernemer.

Deelnemen? Bereken dan vooraf via onze tool Prijsinzicht.be je kostengebaseerde prijs, zo ben je optimaal voorbereid om alles uit de sessie te halen.

Sprekers

Simon Gryspeert is adviseur bij Flanders DC en hielp al heel wat creatieven verder met het bepalen van hun prijs. Hij gaat met jou door een reeks tips om je prijs te optimaliseren. Aan de hand van enkele concrete cases krijg je meer inzicht in hoe je met je prijs kan spelen en variëren.

Stoffel Van den Bergh is grafisch ontwerper. Na z'n studies productontwikkeling en grafische vormgeving start hij na een kleine jumpstart bij reclamebureau Duval Guillaume als zelfstandig vormgever. In 2013 richt hij de analoge printfaktorij Kastaar mee op. Vorig jaar stapt z’n collega uit de zaak, en nu bouwt Stoffel het drukatelier (hij is allergisch aan de term ‘drukkerij’) verder uit onder de naam Superdruk. Naast Superdruk, start hij samen met Bart Warnier Supercollect op, een idee ontstaan in de coulissen van het festival Us by Night. Supercollect nodigt artiesten uit om samen limited edition prints te produceren en uit te brengen.

We voorzien ook tijd voor Q&A, dus denk alvast na over jouw eigen vragen of moeilijkheden.

Voor wie?

Dit Lab is interessant voor creatieve ondernemers die worstelen met prijs. Twijfel je over de juiste prijs? Moet je bij elk project opnieuw beginnen cijferen of wil je je prijs meer laten diversifiëren? Dan is dit Lab absoluut leerrijk voor jou!

Datum

18 februari 2020

14:00 - 17:30

Locatie

Z33
Zuivelmarkt 33

3500 Hasselt, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

18 euro excl. btw

Andere activiteiten