Lab: Prijsbepaling voor creatieve ondernemers

Georganiseerd door
Flanders DC

Hoe bepaal ik een goede prijs? Het is terecht een van de meest gestelde vragen van creatieve ondernemers. Je kostprijs heeft een grote impact op je totale onderneming. Tijdens het Lab Prijsbepaling bespreken we drie prijsbepalingsmethodes om zelf concreet mee aan de slag te gaan.

We leggen ook uit hoe je prijsbepaling kan inzetten als instrument om je zaak te doen groeien. Dankzij de afsluitende getuigenis krijg je ook tips vanuit de praktijk en kan je vragen stellen aan een ervaren creatieve ondernemer.

Deelnemen? Bereken dan vooraf via onze tool Prijsinzicht.be je kostengebaseerde prijs, zo ben je optimaal voorbereid om alles uit de sessie te halen.

Sprekers

Simon Gryspeert is adviseur bij Flanders DC en hielp al heel wat creatieven verder bij het bepalen van hun prijs. Hij gaat met jullie door een reeks tips om jullie prijs te optimaliseren. Aan de hand van enkele concrete cases krijg je meer inzicht in hoe je met je prijs kan spelen en variëren. We voorzien ook tijd voor Q&A, dus denk alvast na over jouw eigen vragen of moeilijkheden.

Hans Spooren, zaakvoerder en creative director van Mr Henry, begon 13 jaar geleden als freelance grafisch ontwerper. Vandaag is het creatief bureau uitgegroeid tot een team van 8 personen dat on- en offline werkt, gaande van branding, grafisch ontwerp & printwerk tot websites, web applicaties & digitale strategie. Tijdens het Lab deelt hij zijn ervaringen en aanpak, hoe hij prijzen bepaalt en hoe hij erover communiceert met klanten. 

Voor wie?

Dit Lab is interessant voor creatieve ondernemers die worstelen met hun prijs. Twijfel je over de juiste prijs? Moet je bij elk project opnieuw beginnen cijferen of wil je je prijs meer laten diversifiëren? Dan is dit Lab zeker leerrijk voor jou.

Programma

  • 13u30: ontvangst met koffie
  • 14u: presentatie door Simon Gryspeert + case door Hans Spooren (Mr Henry)
  • 17u: netwerkdrink
Datum

18 juni 2019

14:00 - 17:30

Locatie

De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

15 euro excl. btw

Andere activiteiten