Lab: Verkoopstrategie en -skills voor gevorderden - Brussel

Georganiseerd door
Flanders DC

Hoeveel procent van jouw offertes worden effectief getekend? Is jouw pitch de juiste manier om je klant te overtuigen? En gebruik je de juiste boodschap op het juiste moment?

Tijdens dit Lab gaat het over de optimalisatie van jouw salesproces. Je hebt al heel wat klantgesprekken gehad, maar nu wil je een echte krak worden in sales. Je wil meer structuur en logica in je sales en het proces beter begrijpen.

Hoe ziet een salesproces eruit: beginnende bij de eerste prospects bereiken via marketing tot het sluiten van deals en eindigen met de opvolging en klantevaluatie. Het volledige proces wordt uitgelegd, alsook op welk onderdeel je wanneer moet inzetten. Je leert de dynamiek van een salesfunnel beter begrijpen. 

Naast het eerder 'theoretische' kader ga je concreet aan de slag. Een salessprint bestaat meestal uit verschillende gesprekken, maar wat vertel je in welke meeting en tegen wie? Hoe bouw je een sterke pitch of presentatie op? Je krijgt daarnaast heel concrete, soms zelfs psychologische tips hoe je mensen benadert. Welke vragen stel je, waar moet je op letten en welke zijn belangrijke momenten in een gesprek. 

Voor wie?

Voor B2B bedrijven die al een aantal pitches en signed deals hebben gerealiseerd, maar die hun salesskills nog willen versterken.
Je krijgt een antwoord op de vraag: Hoe kan ik meer leads converteren in effectieve klanten?

Spreker

Michael Humblet is founder van Chaomatic, een bedrijf dat anderen adviseert in B2B Sales en op die manier bedrijven helpt om hun inkomsten te vergroten. Hij begeleidde al meer dan 150 Start- en Scale-ups en is de vaste sales expert van Start it @KBC. 

Programma

  • 13u30 — 14u: Ontvangst met koffie
  • 14u — 15u30: Presentatie
  • 15u30 — 15u45: Pauze
  • 15u45 — 17u: Presentatie
  • 17u — 17u30: Netwerkdrink

Dit Lab wordt ook georganiseerd in Antwerpen, op 12 december 2017. 

Datum

7 december 2017

14:00 - 17:30

Locatie

Via Via café
Baksteenkaai 74

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

15 euro excl. btw

Andere activiteiten