Lanceringsevent Award Winning Designers

Award Winning Designers is een eerbetoon aan 24 ontwerpers en andere creatieve professionals die in 2017 in de prijzen vielen.

De community ANTWERP. POWERED BY CREATIVES zet deze ontwerpers in the spotlight met 24 prachtige videoportretten, gemaakt door productiehuis de Machine. Deze campagne geeft het brede publiek de kans om de soms onbekende ontwerper achter het product, de bedenker van de campagne en de maker van het beeld te leren kennen en zo de drijvende krachten achter de creatieve economie zichtbaar maken. Alle portretten worden tijdens het lanceringsevent gepresenteerd door Sarah Vandeursen van De Ideale Wereld op woensdag 25 april in Cinema Zuid.

Voor de designers is dit de kers op de taart want op deze avond krijgt het publiek elk van de 24 microdocu's te zien en krijgen de winnende ontwerpers ook hun podiummoment met Sarah Vandeursen. Met netwerkdrink achteraf krijgt het publiek ook nog de kans om met de laureaten een vlotte babbel te slaan. Iedereen is dan ook welkom: van KMO en creatief ondernemer tot fans van topdesign en uitgekiende stielen.


Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 180 personen, dus wees snel! Bekijk de trailer hier.

Datum

25 april 2018

19:00 - 23:00

Locatie

Cinema Zuid
Waalsekaai 47

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

Prijs

gratis

Andere activiteiten