Let’s put the co&vid in COVID: Jonas Mallisse (TooGoodToGo)

Let’s put the what in what? In tijden waarin crisis en onzekerheid al is wat de klok slaat, is het niet steeds gemakkelijk om door de bomen het bos te zien. Daarom rolt DIFT ‘Let’s put the co&vid in COVID’ uit in de komende weken: een reeks van online sessies waarin ondernemers en freelancers vertellen hoe zij hun business aanpakken in crisistijden zoals deze.

De online sessies duren ongeveer een half uur. In de eerste twintig minuten vertellen de ondernemers of freelancers hoe zij met hun bedrijf de crisis benaderen en op een creatieve manier aanpakken. Nadat zij hun inzichten gedeeld hebben, is het aan de kijkers om de sprekers vragen te stellen en in interactie te treden. 

Na afloop van de sessie ontvangen deelnemers een opname van de online sessie. Voor diegenen die de sessie gemist hebben, publiceren we een podcast die een nagesprek vormt van dhet webinar met enkele laatste vragen van deelnemers die via audiomessage werden doorgegeven. 

Jonas Mallisse (TooGoodToGo)

In dit webinar zal Jonas Mallisse van TooGoodToGo je meenemen in de wereld van Social Entrepreneurship. Als sociaal ondernemer en oprichter is hij de drijvende kracht achter de app die de verspilling van voedsel en maaltijden tegengaat. Het topic waarover hij het wil hebben is 'social entrepreneurship is all about leaving things better than you found them’.

Schrijf je hier in!

Volgende sessies

Ben je benieuwd welke onderwerpen de andere sessies behandelen, wanneer deze doorgaan en wie er komt spreken? Check dan deze pagina. 

Datum

17 april 2020

11:00

Organisator

DIFT

Prijs

gratis

Andere activiteiten